Programma
Programma

In 2023 organiseert Stichting Herdenken Bevrijding Bergh in samenwerking met Harmonie Volharding uit Stokkum en Musikverein Elten 1907 e.V uit Elten een Vrijheidsconcert op zaterdagavond 1 april 2023.
Vrijheid stopt niet aan de landsgrenzen.

Vrijheidsconcert:
Zaterdag 1 april 2023
Aanvang: 20:00 uur
Plaats: Gildegebouw Stokkum, Pastoor van Sonsbeeckstraat 4. Toegang is gratis, maar vol = vol.

Dit Vrijheidsconcert wordt mede mogelijk gemaakt door het Interreg-programma Deutschland-Nederland en medegefinancierd door de Europese Unie.

FIETSTOCHT.

De Stichting Herdenken Bevrijding Bergh organiseert op zondag 2 april 2023 een prachtige fietstocht door de oude gemeente Bergh en omstreken. Deze tocht voert u langs prachtige locaties met herinneringen aan het verleden (w.o. WO II). U geniet onderweg van de mooie vergezichten en onze prachtige natuur. Start: KULTUURHUUS HEITKAMP ‘s-Heerenberg tussen 10:30 uur en 12:00 uur.