Programma

Het bestuur van de Stichting Herdenken Bevrijding Bergh is achter de schermen al geruime tijd bezig het uitgestelde programma voor het bevrijdingsweekend van 6, 7 en 8 mei 2022 opnieuw te gaan uitrollen. Helaas gaat het ons niet lukken om een representatief programma te presenteren. Verschillende muziek bands en koren delen ons mede niet aan het programma te kunnen deelnemen. Door corona hebben zij te weinig gelegenheid gehad om hun repertoire te oefenen / uit te breiden. Ook verandering van samenstelling speelt hierbij een rol.

De Stichting probeert voor 2023 een klein en gepast programma te organiseren en gaat zich daarna volledig inzetten voor een groots programma in 2025. 80 jaar bevrijding.